Assortiment

Groot assortiment boeketten

dag verse bloemen

De inkopers van Melle Jongkind kopen iedere dag verse bloemen op de klok van Royal FloraHolland. Deze bloemen verwerken wij tot een groot en breed assortiment handgemaakte boeketten in diverse formaten en stijlen. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons voorop. Door onze flexibiliteit kunnen wij altijd inspelen op de vraag van de klant. We werken op bestelling en met vooraf vastgestelde weekprijzen.

 

Een greep uit ons assortiment

Biedermeier boeket

Het ronde biedermeierboeket  is een compacte, halve bol en is gemaakt van korte bloemen met een gelijke lengte. Het biedermeierboeket is verkrijgbaar in verschillende kleuren en in de formaten medium, large en extra large.

Sisal Boeket

Een sisalboeket is gevat in een bloemenmanchet van sisal, dat een draadstructuur heeft. De taps toelopende sisalhouders zijn er in allerlei kleuren en geven het boeket extra uitstraling. Sisalboeketten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en in de formaten medium, large en extra large.

 

 

Veldboeket

Het nu zo populaire plukboeket of veldboeket wijkt af van andere boeketten door de speelse, wilde stijl. Het plukboeket bestaat uit verschillende soorten bloemen met diverse lengtes en kleuren. Het pluk- of veldboeket is een kleurrijk geheel met weinig groen en bevat vaak blikvangers als de anthurium of de strelitzia, oftewel de paradijsvogelbloem.

 

Monoboeketten

Het kenmerk van een monoboeket is dat het hoofdzakelijk uit één bloemensoort bestaat. Een monoboeket kan wel meer soorten bevatten, maar het is de hoofdsoort die de uitstraling van het boeket bepaalt. Wij hebben een breed assortiment monoboeketten met verschillende bloemlengtes en met vijf of tien stelen per boeket. Monoboekettenzijn per emmer te bestellen.

 

Bestellen in de webshop

Eenvoudig 24/7 boeketten bestellen

Klanten kunnen onze dagverse boeketten rechtstreeks in onze webshop bestellen, of via een VMP-koppeling (Virtuele MarktPlaats). De boeketten worden dan opgenomen in de eigen webshop van de klant en de consument kan in de webshop van de klant online boeketten bestellen en betalen.

Ons complete aanbod veldboeketten, specials, shorties, sisalboeketten, monoboeketten, de populaire plukboeketten, aquaboeketten, biedermeiers, seizoensboeketten, boeketten in vaas én het boeket van de maand staat op onze pagina met het assortiment.

 

Heeft u interesse in onze boeketten?

Bezoek dan onze webshop voor het volledige assortiment. Bent nog geen klant neem dan contact met ons op dan helpen we u graag verder