Werken bij Melle Jongkind

Melle Jongkind is een familiebedrijf met zo’n 65 medewerkers, dat zich bevindt in een modern pand op het Zuidterrein van Bloemenveiling Aalsmeer. Wij verwerken bloemen tot luxe boeketten en zijn gespecialiseerd in het verzendklaar maken van bloemen voor de luchtvracht. Kwaliteit, betrouwbaarheid en wederzijds respect zijn voor ons belangrijke waarden.

Voor ons gezellige team zijn wij op zoek naar:

Bloembindsters / bloembinders

voor het met de hand maken van boeketten

- fulltime of parttime -

Wat bieden wij?

In ons bedrijf heerst een informele werksfeer. Je komt te werken in een leuk team met collega’s uit diverse landen. Je maakt boeketten met de hand en omdat we kleine runs produceren, blijft het werk afwisselend. De werktijden zijn flexibel: van fulltime tot parttime, tot zelfs één dag in de week. Daar komen we in overleg wel uit. In de zomermaanden maak je korte dagen, in de winter zijn de werkdagen langer.

 

Wat vragen wij?

Wij zoeken gemotiveerde medewerkers die er plezier in hebben om prachtige boeketten te maken voor onze klanten. Leeftijd vinden we niet belangrijk, enthousiasme wel!

  • Heb je schoolgaande kinderen en vind je het gezellig om parttime met collega’s te werken aan een mooi product?
  • Ben je gepensioneerd en vind je het fijn om onder de mensen te zijn en wat bij te verdienen?
  • Ga je naar school of studeer je en wil je ervaring opdoen bij een erkend leerbedrijf, lekker verdienen en in de zomer vroeg naar huis?
  • Is je Nederlands (nog) niet zo goed en wil je graag werken in een mooi bedrijf met leuke, internationale collega’s?

Heb je interesse?

Maak dan een afspraak met Paola of Corina via 0297-340719 of info@mellejongkind.nl. Je kunt ook je gegevens achterlaten, dan nemen wij contact met je op. 

 

Melle Jongkind Aalsmeer B.V.
Betula 21
1424 LH De Kwakel