Bloemverwerking

Boeketten maken

50.000 tot 250.000 bloemen per dag

Dagelijks verwerken wij zo’n 50.000 tot 250.000 verse bloemen van de veiling tot handgemaakte, hoogwaardige boeketten voor online bloemenleveranciers, onze eigen webshop, de groothandel en bloemenwinkels. Wij werken op bestelling en met vooraf vastgestelde weekprijzen.

Eigen boeketten

Wij verwerken dagelijks op bestelling een groot en breed assortiment handgemaakte boeketten in diverse formaten en stijlen, waarvoor wij weekprijzen hanteren. Bekijk hier ons assortiment.

 

Klant boeketten

Voor verschillende klanten verwerken wij klant-specifieke boeketten. Hierbij bepaalt de klant zelf het arrangement en levert ook de bloemen en verpakking aan. Wij verwerken de bloemen geheel naar wens en eisen van de klant.

 

Boeketlijnen op maat

Via onze eigen arrangeur stellen wij met de klant boeketlijnen samen, die per seizoen aangepast worden. Zo heb je je eigen boeketlijn die wij volgens onze hoge kwaliteitsnormen voor je verwerken.

Bij Melle Jongkind houden we ons bezig met alle facetten van de verwerking van verse bloemen.

Extra service

meer dan boeketten alleen

Naast deze werkzaamheden is nog veel meer mogelijk. Wij hebben een flexibele bedrijfsvoering en spelen graag in op de vraag van de klant. Veel, zo niet alles is mogelijk.

Ombossen

Partijen onverwerkte bloemen verwerken wij tot bossen bloemen in aantal en lengte naar keuze en in de verpakking en emmers die de klant wenst. Wij leveren daarna de verwerkte bloemen op uw locatie weer af.

Verpakken

Wij werken voor veel exporteurs die hun bloemen per luchtvracht vervoeren naar locaties wereldwijd. Wij zijn gespecialiseerd in bloemen verzendklaar maken voor luchtvracht en weten precies wat nodig is om aan de voorschriften te voldoen.

Verwerking op maat

De afgelopen 40 jaar hebben wij alle soorten bloemen, maar ook planten, verwerkt voor vele tevreden klanten. In principe is alles mogelijk en verwerken wij uw bloemen naar uw wensen en eisen.

Heeft u interesse in onze diensten?

Wij hebben een flexibele bedrijfsvoering en spelen graag in op de vraag van de klant. Veel, zo niet alles is mogelijk. Wij nodigen u graag uit voor een gesprek.