Over ons

Melle Jongkind Aalsmeer B.V., sinds 1981 werkzaam in de bloemen- en boeketten branche. Begonnen bij Melle en Gea Jongkind in de bloemenschuur aan de Oosteinderweg in Aalsmeer en heden ten dage gevestigd in een modern pand in het hart van de Nederlandse bloemenhandel, op de Bloemenveiling.
Sinds medio 2017 heeft zoon Helmuth Jongkind die al ruim 20 jaar werkzaam is in het bedrijf het stokje overgenomen van oprichter Melle Jongkind.In de loop der jaren zijn we dankzij jarenlange ervaring uitgegroeid tot een handelsbekwaam bedrijf dat niet meer weg te denken is uit de branche.
Mede dankzij onze kundige- en enthousiaste medewerkers en medewerksters zijn wij in staat om een kwaliteitsproduct af te leveren. Hoog in ‘t vaandel staat bij ons dan ook dat onze boeketten tijdig en naar tevredenheid worden aangeleverd. Kortom, wij staan voor:

Persoonlijke aandacht
Juiste prijs- / kwaliteitsverhouding
Service
Toewijding
Duurzame relaties
Kundige medewerkers en medewerksters

Bloemenverwerking

In ons moderne pand beschikken we over 5 productiebanden waaraan de diverse bloemen en boeketten door onze kundige medewerk(-sters) verwerkt worden.
Onze diensten bestaan onder meer uit het opmaken van hoogstaande boeketten inclusief alle bijkomende werkzaamheden die daaraan samenhangen. Zo zijn we erg flexibel waardoor we mede dankzij het meedenken met de opdrachtgever gezamenlijk komen tot een hoogwaardig maatwerk product. Zo bestaat er bijvoorbeeld ook de mogelijkheid dat onze opdrachtgever zelf bloemen aanlevert welke wij naar klantwens verwerken.
Uiteraard bestaat er de mogelijkheid dat we monobossen en kant en klare boeketten aanbieden waaruit de klant kan kiezen.
Bijkomend voordeel is dat we over veel ervaring beschikken op het gebied van verzendklaar maken van luchtvracht. Enkele van onze Partners waar we veel opdrachten voor doen zijn: Holex, The Dutch Flower Group, E-Flora en FM-Group

Export

Gezien de ervaring waarover we beschikken en onze moderne faciliteiten, zijn we volledig uitgerust om partners in binnen- en buitenland te bedienen met niet alleen boeketten van zeer hoogwaardige kwaliteit maar ook met een uitstekende service. Daarbij behoort het opbouwen van CC- of kooikarren dan ook zeker tot de mogelijkheden.Momenteel leveren we onder andere al aan landen als Frankrijk en Bulgarije.