Wij zijn verhuisd!

Op maandag 24 september hebben we eindelijk de deuren geopend van ons nieuwe onderkomen. Onze nieuwe locatie zit ook in De Kwakel (Aalsmeer) alleen zitten we niet meer aan de Cotoneaster maar aan de Betula, op een steenworp afstand van onze voormalige locatie. Het nieuwe adres is: Melle Jongkind Aalsmeer B.V. Betula 21 1421 LH De Kwakel De overige gegevens blijven hetzelfde.

Horti Fair 2017 een groot succes !

Dit jaar stonden wij voor het eerst op de Horti Fair 2017, en dat is een groot succes gebleken. Vele enthousiaste mensen en klanten kwamen onze stand bezoeken. In onze stand hebben wij een kleine greep uit ons assortiment tentoongesteld, maar we kunnen natuurlijk alles maken naar wens van de klant. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen ( Zie onze contact gegevens op onze website).

Melle Jongkind Aalsmeer B.V. supports “Team Hollander”

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is; “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven “. De Roparun bestaat Read more…